Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0 kr
Till kassan
Mina sidor

Claus Porto Day Home Olsson & Jensen Tine K Home

Om oss

loggo_mamsellcaramell_spec

Välkommen till Mamsell Caramell

Jag jobbar som informatör/kreatör och kompletterar mitt inredningsintresse med www.mamsellcaramell.se - Inredningsdetaljer, textilier, möbler & accessoarer med kvalité. Jag vill dela med mig av min passion och ge er lite skönhet och glädje, låta er få känna den lycka som finns i ett trivsamt hem eller på ett harmoniskt företag.

Min rikedom ligger i personligheten, talangerna, erfarenheten och kreativiteten. Jag älskar färg och form, att skapa och att se resultatet av en inredning eller homestyling gör mig lycklig. En av mina styrkor är den genuina känslan för komposition, proportion, färg och form samt min förmåga att kunna se det färdiga resultatet.

Jag arbetar med noggrant utvalda leverantörer som har ett sortiment som till stora delar täcker min inriktning och smak. Min ambition är att ni kan kombinera från våra olika leverantörers sortiment med kvalitativa detaljer och smakfulla sammansättningar. Jag säljer inte på priset utan på känsla, kvalité och inte minst magkänsla.

Våra utvalda leverantörer är bl a Tinekhome, DAY Birger et Mikkelsen Home, Olsson & Jensen, Soul of Maïa, Af Swedala och Ceannis.


Ge ert hem eller ert företag ett inspirerande och spännande lyft!


Välkommen!
Annelie
Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Share |
 

Välkommen till Mamsell Caramell.
Hos oss hittar du produkter som förgyller ditt hem samt smycken och accessoarer. Kuddar, plädar, lampskärmar, ljusstakar, textil, mattor, porslin, smycken, väskor, tavlor, lampfötter, taklampor, glas, handdukar, doftljus mm.
Våra utvalda leverantör är bl a Tine K Home, DAY Birger et Mikkelsen Home, Olsson & Jensen, Soul of Maïa, Af Swedala,Ceannis